Intis

Smartbox

 

Nanobox_slika_s_komponentama_1

Smartbox predstavlja seriju uređaja namijenjenu za samoposlužnu prodaju proizvoda i praćenje prodajne statistike putem interneta.

Sa Smartbox uređajima jednostavno proširujete svoju distribucijsku mrežu, kao i vremensku dostupnost prodajnih mjesta, a ujedno optimirate troškove nabave i skladištenja proizvoda te kroz izvještaje kvalitetnije pratite prodajne rezultate.

Smartbox uređaji su temeljeni na INTIS-ovoj pametnoj programskoj platformi  za prodaju proizvoda i usluga – Smart Selling Framework, koja podržava prodaju fizičkih i virtualnih proizvoda. Fizički proizvodi su proizvodi koji su pohranjeni u samom samoposlužnom uređaju, poput cigareta ili sokova. Virtualni proizvodi se dohvaćaju putem interneta, poput bonova za mobitel ili karata za koncert.

Smartbox podržava gotovinsko plaćanje u različitim valutama, bezgotovinsko plaćanje bankovnim karticama (MasterCard, Visa, American, Diners) te mobilno plaćanje (QR kod, NFC, SMS).

Smartbox uređaje odlikuje modularnost koja omogućuje brzu i jednostavnu personalizaciju prema vašim zahtjevima.

Smartbox uređaji povezani su sa INTIS Cloud platformom koja u sigurnom okruženju nudi pregled prodajnih podataka, generiranje izvještaja, upravljanje proizvodima i načinima plaćanja, upravljanje cijenama proizvoda, pregled stanja uređaja i njegovih komponenti te notifikaciju o događanjima na uređaju u realnom vremenu.

Telemetrija

U području telemetrije nudimo usluge projektiranja sustava za nadzor i praćenje distribuiranih i koncentriranih procesa te pregled njihovog stanja putem web portala. Sustavi za telemetriju prilagođeni su specifičnom procesu, a temelje se na univerzalnoj platformi za M2M komunikaciju prema INTIS cloud platformi. Komunikacija je moguća putem različitih komunikacijskih mreža ( ethernet, Wi-Fi, GSM, GPRS… ).

Nudimo usluge:

  • planiranja i analize postojećih procesa,
  • projektiranja,
  • proizvodnje,
  • ispitivanja i puštanja u pogon,
  • održavanja u garantnom i vangarantnom periodu

Osim rješenja koja projektiramo prema  potrebama pojedinog korisnika, nudimo i nekoliko standardnih komunikacijskih proizvoda:

  • Televend -sustav za praćenje i optimizaciju poslovanja vending tvrtki,
  • Televator – rješenje za nadzor  i održavanje sustava  vertikalnog transporta
O nama
INTIS d.o.o.
Bani 73a, Buzin
HR-10010 Zagreb, HRVATSKA
tel.: +385 1 7890-800
fax: +385 1 7890-888
e-mail: info@intis.hr
Newsletter

Ukoliko želite primati naš newsletter, molimo Vas da upišete i pošaljete nam svoju e-mail adresu.