Intis

Nanobox je najmanji  član Smartbox obitelji i namijenjen je prodaji virtualnih proizvoda i usluga.

Uređaj je malih dimenzija, ali zadržava punu funkcionalnost SmartBox serije. Na uređaju je moguće kupovati proizvode i plaćati račune svim načinima plaćanjima podržanim u Smartbox seriji uređaja.

Nanobox je idealan za maloprodajne lance  gdje postoji potreba za rasterećenjem postojećih prodajnih mjesta i ubrzanjem protoka kupaca na blagajni. Nanobox je isto tako idealno rješenje za jeftino proširenje distribucijske mreže na nove prodajne točke  i povećanja vremenske dostupnosti maloprodajnog mjesta (7/24).

Što je nanobox

Uređaj zadovoljava sve sigurnosne standarde koji mu omogućuju  visoki stupanj zaštite od vremenskih uvjeta i upotrebe sile (vandal proff) pa je stoga pogodan i za funkcioniranje na otvorenom prostoru.

Uređaj je dostupan sa 10”, 12” i 15” ekranom osjetljivim na dodir, što ga čini atraktivnim rješenjem u skladu sa najnovijim trendovima. Personalizirani dizajn uređaja i aplikacije te mogućnost konfiguracije marketinškog materijala na uređaju putem web portala daju vašoj distribucijskoj mreži tržišnu jednistvenost i ističu ga iznad konkurencije.

Dizajn Nanobox-a zadovoljava zahtjeve atraktivnog, jednostavnog i funkcionalnog sučelja, kako za kupce tako i za korisnika web portala.

 

Nanobox konekcija- shema
Putem web portala moguće je korisnicima dodijeljivati različite razine, koje sa sobom nose različita prava na pregled i kontrolu nad uređajima. Na primjer, viši rukovoditelji mogu vidjeti izvještaje o prodaji na razini cijelog poduzeća, niži rukovoditelji mogu vidjeti svoje sektore,  voditelji servisa mogu optimirati servisne rute i kreirati radne naloge, a serviseri i opsluživači stanje robe u uređajima odnosno status stroja  itd.

Nanobox je drugim riječima malo, ali moćno rješenje za maloprodaju proizvoda i usluga, koje će vam smanjiti troškove, osigurati dodatni profit i pojednostaviti sustav upravljanja.

O nama
INTIS d.o.o.
Bani 73a, Buzin
HR-10010 Zagreb, HRVATSKA
tel.: +385 1 7890-800
fax: +385 1 7890-888
e-mail: info@intis.hr
Newsletter

Ukoliko želite primati naš newsletter, molimo Vas da upišete i pošaljete nam svoju e-mail adresu.