Intis

zgradaINTIS je tvrtka osnovana 1989. godine i od tada se bavi inženjeringom i automatizacijom najzahtjevnijih tehnoloških procesa. Od industrije do energetike, prometa i zgradarstva pa do telekomunikacija, IT i  bankarskog sektora.

Sa svojih sedam kompanija u raznim zemljama Europe i Azije INTIS je svojim djelovanjem trajno prisutan na svih pet kontinenata. Predan upotrebi modernijih tehnologija razvojem vlastitih proizvoda INTIS prati sve najnovije trendove u svijetu elektronike i računarstva.

Brojne reference širom svijeta na području automatizacije industrijskih integralnih projekata i kapitalnih investicija u rudnicima, metalnoj industriji, papirnoj industriji, industriji nafte i plina, te brodogradnji rezultat su našeg dugogodišnjeg uspješnog rada.

Automatizacija u mnogim termo i hidro energetskim postrojenjima te transformatorskim stanicama kao i u solarnim elektranama i elektranama na biomasu predmet su našeg djelovanja u području Energetike. Automatizacija tunela i autocesta te željezničkih stanica i aerodroma naše su reference u sektoru prometa.

Niz elektroničkih proizvoda i softverskih alata rezultat su vlastita razvoja koji u stopu slijedi najnovije tehnološke promjene.

Predanost kvaliteti i potrebama kupca glavne su naše odrednice koje su nam omogućile dug i uspješan rad na zahtjevnom svijetskom tržištu.

O nama
INTIS d.o.o.
Bani 73a, Buzin
HR-10010 Zagreb, HRVATSKA
tel.: +385 1 7890-800
fax: +385 1 7890-888
e-mail: info@intis.hr
Newsletter

Ukoliko želite primati naš newsletter, molimo Vas da upišete i pošaljete nam svoju e-mail adresu.